Ivdam Process Control | OBAVEŠTENJE O RADU
962
single,single-post,postid-962,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

OBAVEŠTENJE O RADU

coronavirus

OBAVEŠTENJE O RADU

 

OBAVEŠTENJE O RADU IVDAM PROCESS CONTROL doo U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19

Poštovani saradnici,

U skladu sa merama Vlada Republike Srbije, povodom proglašenog vanrednog stanja u zemlji, kao i u svetlu novonastale situacije brzog globalnog širenja virusa COVID-19, neophodno je pridržavati se preporuka za smanjenje rizika od infekcije i prenošenja Korona virusa, čijim sprovođenjem štitimo i sebe i druge. Kao društveno odgovorna kompanija, IVDAM PROCESS CONTROL aktivno sprovodi mere prevencije i zaštite kako za svoje zaposlene, tako i za saradnike i čitavu zajednicu.

Ovim putem Vas obaveštavamo da je IVDAM PROCESS CONTROL na sastancima svog kriznog štaba, od 23. marta 2020, odlučio da:
•    Zaposleni, gde god se trenutno nalazili, u toku obavljanja svojih radnih obaveza, ali i van svog radnog vremena, treba da, vode računa o sopstvenom zdravlju, i bezbednosti ljudi u svom najbližem okruženju.
•    Obezbediti kontinuitet i najviši mogući kvalitet poslovanja, a u skladu sa merama i preporukama koje bude donosila Vlada Republike Srbije.
•    Rukovodstvo je donelo REŠENJE O OBAVLJANJU POSLOVA VAN PROSTORIJA POSLODAVCA (RAD NA DALJINU I RAD OD KUĆE), za svakog zaposlenog pojedinačno.
•    Aktivnosti na terenu se obavljaju u skladu, ugovorima preuzetim obavezama, te merama domaćina, a koje nisu u suprotnosti sa preporukama i merama koje donosi Vlada Republike Srbije.
•    Interventne, servisne, radne aktivnosti koje zahtevaju putovanje i boravak zaposlenih, van svojih domova, u vreme proglašenog ograničenog kretanja, se mogu obavljati samo na osnovu specijalni dnevnih, personalnih, dozvola izdatih u skladu sa Instrukcijama Ministarstva Privrede Republike Srbije.

Plan rada će se prilagođavati odlukama Vlade Republike Srbije i potrebama radnog procesa.